Bestway 32034 Felfújható úszó mellény kapok

Bestway 32034 Felfújható úszó mellény kapok

2 700 Ft

Ajánlataink a termékre

 

Bestway 32034 Felfújható úszó mellény kapok

2 700 Ft
+ 1 490 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webszazas.hu
Termékleírás
BESTWAY 32034 FELFÚJHATÓ MENTŐMELLÉNY MELLÉNY ÚSZÁSI SEGÉDESZKÖZ GYEREKEKNEK ÚSZÁSHOZ

A vízben való játék nem csak a forró napokon való hűsölésre, hanem az aktív időtöltésre is remek lehetőség. A kisebb gyermekek azonban kényelmetlenül érezhetik magukat a vízben. Szerencsére van egy egyszerű megoldás erre!

 

MENTŐMELLÉNY GYEREKEKNEK
A három külön-külön felfújható kamrából felépített felfújható mellény biztonságban tartja a gyerekeket - a mellényt viselő gyermek lebeg a vízben. A termék mérete állítható pántok segítségével a gyermekhez igazítható.

A mentőmellénnyel való úszás bátorítja a gyermekeket, és segít leküzdeni a vízzel szembeni félelmüket. Ideális lesz minden 3-6 éves korú gyermek számára.

 

NARANCSSÁRGA FELFÚJHATÓ MENTŐMELLÉNY GYERMEKNEK
A szemet gyönyörködtető szín és a polippal ellátott nyomtatás minden bizonnyal minden gyermeket arra csábít, hogy felvegye a mellényt. Ráadásul nagyon kényelmes, és a kisgyermekek biztosan nem fogják kényelmetlenül érezni magukat viselése közben.

A fel nem fújt mentőmellény nagyon kis helyet foglal, így bárhová magával viheti - akár a strandra, akár a medencébe. És a felfújása is nagyon kevés időt vesz igénybe.

 

BESTWAY ÚSZÓMELLÉNY
Kialakításának köszönhetően a mellény rendkívül biztonságos termék, amely még a vízi játék során bekövetkező esetleges sérülések esetén is továbbra is megvédi a gyermeket a vízbe merüléstől. Ha a három kamra közül az egyik megsérül, a mellény teherbíró képessége csak részben csökken, így a szülőknek van idejük a megfelelő reakcióra.

A termék hihetetlenül fontos tulajdonsága a gyártásához használt anyag - rendkívül erős és tartós.

 

TERMÉKINFORMÁCIÓK:
Életkor: 3-6 év

Felhasználói súly: 19-30 kg

MÉRETEK:
Méretek: 51 cm x 46 cm
Csomagolás: 14 cm x 21,8 cm x 4,5 cm
Gyermekek számára készült mentőmellény esztétikus kartoncsomagolásban.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.