Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Bestway - Úszómellény 41*30 cm

1 485 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
pingvinjatek.hu
 

Bestway 32069 Trópusi úszómellény - 41 x 30 cm (32069)

1 495 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
regiojatek.hu
 

BESTWAY Mellény Tropikál Úszómellény (32069)

2 390 Ft
Raktáron
irány a bolt »
topjatekbolt.hu

További ajánlataink

 

Bestway - Úszómellény sárga színben (64630)

1 480 Ft
+ 990 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
webjatekbolt.hu
 

BestWay Tropical mellény (32069)

2 390 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
gearfordive.com
 

Bestway Tropical Gyermek felfújható úszómelleny - 41 x 30 cm (32069)

7000+ termék raktárról!

3 370 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
bestmarkt.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 1 480 Ft

Termékleírás


Ne bízza a véletlenre a nyaralás vagy a strandos pancsolás biztonságát, lepje meg gyermekét egy vagány, sárga színű, trópusi mintás Bestway Úszómellénnyel . Amennyiben igazán praktikus és könnyen használható eszközt keres a strandidőre, amely növelheti gyermeke biztonságérzet ét a vízben, remek választás lehet tehát a Bestway - Úszómellény sárga színben . A termék strapabíró anyag ból készült, így hosszantartó viselést, kényelmet és mókás időtöltést garantál 3-6 éves korú csemetéknek.
A mellényt elől két csattal kell összezárni , ami lehetővé teszi, hogy gyermeke komfortosan érezze magát a medencében vagy tengerben, és megnyíljon előtte egy igazán elbűvölő világ. Arra viszont mindenképpen ügyeljen, hogy se túl szoros, se túl laza ne legyen, mert úgy nem tudja megfelelően ellátni funkcióját az eszköz.
A több kamrás , megfelelően tesztelt , biztonsági szeleppel ellátott , felfújható úszómellény könnyen a víz felszínén tartja viselőjét, miközben kényelmes és szabad mozgást biztosít számára, vagyis egyik csemete sem érzi majd magát korlátozva lubickolás közben. Így gyorsan a vakáció kedvenc eszközévé válhat ez a termék.
Mivel a vízben való játék nagyszerűen fejleszti a kicsik állóképességét, izmait, kitartását, mozgáskoordinációját és mókásan ösztönzi őket a világ felfedezésére, remek ajándék lehet ez az úszómellény minden gyerkőc számára akkor is, ha időben szeretné elkezdeni a vízhez szoktatást, és megismertetné gyermekével a lubickolás, úszás örömeit.
A csomagolás 1 db Bestway felfújható úszómellényt tartalmaz.
A mellény mérete kb. 41 x 30 cm. Az úszómellény használata felnőtt felügyelete mellett ajánlott. Ne hagyja egyedül úszni nem tudó gyermekét a medencében vagy természetes vízben még mellényben, karúszóban vagy úszógumiban sem.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.